Перехід до збирання та монтажу конструкцій виробів заводського виготовлення

Цю базу слід враховувати розробки всіх намічених заходів, соціальній та тих випадках, коли економічний ефект зіставляється ні з фактичним рівнем, і з кошторисними нормами (як і має місце зі зіставленні результатів виконання завдань зі зниження собівартості будівельно-монтажних работ). Викликається це загальною вимогою, що пред’являється
Щ плану організаційно-технічних – заходів і у тому, що це заходи мають бути оптимальними і прогресивними, забезпечувати поліпшення виробничо-господарську діяльність організацій проти досягнутим рівнем і давати найбільший економічний ефект при найменших затратах. Основою організаційно-технічних заходів є план розвитку та впровадження нової техніки, що розробляється монтажними та спеціалізованими трестами спільно з вхідними до їх складу управліннями.

Здійснення плану розвитку та впровадження нової техніки забезпечить підвищення рівня індустріалізації монтажних та спеціальних будівельних робіт; перехід до збирання та монтажу конструкцій та виробів заводського виготовлення; технічний рівень будівництва. У планах організаційно-технічних заходів індустріалізація монтажних та спеціальних будівельних робіт повинна передбачатися за рахунок збільшення поставок технологічних конструкцій, деталей, напівфабрикатів та виробів від підприємств промисловості та за рахунок розвитку та розширення власних виробничих підприємств, що виготовляють будівельні та технологічні металоконструкції.

, деталі та вузли трубопроводів, електроконструкції, санітарно-технічні вироби, механізми, монтажне оснащення та пристрої, вдосконалений інструмент, теплоізоляційні та інші вироби.